Gå till  Startsidan   Senast uppdaterad:  2007-10-16

Gävledraget presenterar "Blonderade ögonbryn". 

TISDAG 13 november 2007         "BLONDERADE ÖGONBRYN" Gävle, Gävleborg
     

    Beskrivning: En modern kärlekssaga i villamiljö, folkhemmet kommer och går men Sture och Margareta består. Möt Martin Pareto och musikerna Görgen Antonsson och Tomas Lindberg i ett nyskrivet komiskt och poetiskt stycke om kärlek och evighet signerat Martin Pareto

Plats: Folkteatern, Norra Rådmansgatan 23
Tid:    19:00 - 20:00
Föreställningens längd ca 1 tim.

Tillgänglighet: Handikapptoalett, Hörslinga,
Övrig information: Biljetter 100 kronor (skolungdom halva priset), ring och boka på 020-243444. OBS: I Folkteaterns lokaler, ingång teaterbiblioteket (d.v.s ej Gasklockan). Lokalerna finns på baksidan av Gävle Teater.

Recensioner:

 
 

Arrangörer: Folkteatern Gävleborg

Telefon: 026-129200, 026-546516
Fax: 026-128200
E-post: mhel@gavlefolkteater.se
Webbplats: http://www.gavlefolkteater.se

 
Kartor:  Eniro   Lantmäteriet
--------------------------------------

i Gävle och på turné

I tusentals år har han stått där. Sture som åtrått kvinnan, Sture som lovat Margareta en resa till sjunde himlen, till tryggheten och äventyret. Men någonting har hänt...
Margareta har tagit hans bilnycklar, hans bil - och kört iväg. Han står kvar på samma fläck, på sin gräsmatta, vid sin garageport, och bligar storögt mot horisonten. Vart tog hon vägen?

Martin Paretos pjäs betraktar familjenormen med ömsinthet och ilska, humor och frågvishet: Hur ska jag vara för att vara en riktig man?
I Blonderade Ögonbryn ställer Martin Perto tillsammans med musikerna Görgen Antonsson och Tomas Lindberg en bräcklig mansroll till allmänt beskådande.

--------------------------------------

http://www.gavlefolkteater.se/content.aspx?id=93&open=1